Σχετικά με εμάς

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με εμάς

Σχετικά με τη TicketSeller

Η TicketSeller είναι μια start-up επιχείρηση που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 με το βασικό όραμα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι και θα το κάνουμε αυτό με την πειστική αποκωδικοποίηση των κινήτρων των ταξιδιωτικών συμπεριφορών των διαφορετικών ομάδων πελατών και την προσφορά εναλλακτικών προτάσεων και λύσεων που θα ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των χρηστών.

Οι αξίες μας χρησιμεύουν ως πεδίο δράσης για τις ενέργειές μας και περιγράφουν τον τρόπο συμπεριφοράς μας.

  • Εξαιρετική υπηρεσία: Εκτιμούμε τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας. Προσπαθούμε συνεχώς να φροντίζουμε τα συμφέροντά τους, προβλέποντας τις ανάγκες τους και παρέχοντάς τους τις σχετικές πληροφορίες για να κάνουν ενημερωμένες επιλογές.
  • Αποτέλεσμα: Προσβλέπουμε στη δημιουργία αξίας σε ολόκληρο τον οργανισμό, εμπνέοντας, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας τη συμβολή του κάθε εργαζομένου. Εμπνέουμε τους υπαλλήλους μας να αποδώσουν μεγάλη αξία.
  • Ακεραιότητα: Πιστεύουμε ότι η ακεραιότητα είναι το κλειδί στη διατήρηση αξιόπιστων, ανοικτών και ειλικρινών σχέσεων με πελάτες, συνεργάτες και συνεργάτες.
  • Συνεχής Βελτίωση: Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή μάθηση, ανάπτυξη και βελτίωση των εργαζομένων.
  • Ομαδική Συνεργασία: Αξιολογούσαμε τους πελάτες μας, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας και εφαρμόζουμε αυτή την εμπιστοσύνη και δέσμευση.