fbpx
  • London Region - United Kingdom
  • 34.00
  • 3h

Jack the Ripper και στοιχειωμένο Λονδίνο με εκδρομή σε vintage λεωφορείο

Περιγραφή

Ταξιδέψτε πίσω στο παρελθόν με ένα vintage διώροφο λεωφορείο, και περπατήστε μέσα από μια κενή αγορά Smithfield, που φιλοξενεί το Ghost-lane Ghost.

Στη συνέχεια, ανιχνεύστε ξανά τις τοποθεσίες δολοφονίας του Jack the Ripper, προτού κατευθυνθείτε στην ασφάλεια της παμπ Sherlock Holmes.

Καλύτερες στιγμές
– Μια τρομακτική και εκπαιδευτική ξενάγηση που αποκαλύπτει το τρομακτικό παρελθόν του Λονδίνου
– Να καθοδηγείστε από έναν ειδικό ξεναγό
– Καθίστε σε ένα vintage λεωφορείο για να παρακολουθήσετε τις σκηνές τρόμου
– Συναρπαστικά παραμύθια και θρύλοι που θα σας τρομάξουν.

Ξεκινήστε αυτήν την ξενάγηση με ένα ταξίδι στο vintage ανοιχτό λεωφορείο μας μέσα από τους σκοτεινούς και στοιχειωμένους δρόμους του Λονδίνου.

Ακούστε τις ιστορίες των θρύλων που θάφτηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και δείτε τον οίκο δεξιώσεων όπου ο Κάρολος Α΄ αποκεφαλίστηκε, μια σχετικά κοινή τιμωρία για το έγκλημα εκείνη την εποχή.

Ο ξεναγός σας θα εξηγήσει πώς οι εκτελεστές, οι οποίοι δούλευαν τακτικά μπροστά σε μεγάλα πλήθη στο Tower Hill, το οποίο θα δούμε επίσης, σήκωναν το κομμένο κεφάλι και το έδειχναν στο πλήθος και αυτό συνέχιζε να περιστρέφεται για αρκετά δευτερόλεπτα μετά το βάναυση χτυπήματα.

Στη συνέχεια ταξιδεύουμε στο Old Bailey – τον τόπο πολλών δημόσιων κρεμασμάτων, το Royal London Hospital όπου ζούσε ο Elephant Man, και ακούσαμε ιστορίες για το κατάστημα της κυρίας Lovett, τον κτηνοτρόφο  που θα έκοβε κάτι περισσότερο από τα μαλλιά σας, μεγάλοι ληστές τρένων και άλλα.

Μείνετε κοντά στον οδηγό μας καθώς η περιήγηση μας οδηγεί στην έρημη αγορά Smithfield και στους γύρω λιθόστρωτους δρόμους.

Θα δείτε την πλάκα του Γουίλιαμ Γουάλας όπου βασανίστηκε ο Braveheart και θα μάθετε για τους αρπαχτές του 19ου αιώνα που έσκαψαν τοπικά νεκροταφεία προς όφελος της επιστήμης. «Δύο από τα πιο διάσημα αρπακτικά, ο Τζον Μπίσοπ και ο Τόμας Ουίλιαμς, απαγχονίστηκαν στη φυλακή του Νιουγκέιτ μπροστά σε αρκετές χιλιάδες γεμάτους Λονδρέζους.

Έπειτα, ακούστε τους ήχους του Fanny Lynes, το φάντασμα του Cock Lane, και ακούστε την πραγματική ιστορία του για το θάνατο, το σεξ, τη δηλητηρίαση από αρσενικό και τις σκηνές. Όλα έγιναν πριν από 250 χρόνια και έκτοτε ταράζει το έθνος.

Καθώς οι σκιές μεγαλώνουν, πλησιάζουμε στο East End του Λονδίνου, ένα κέντρο εγκληματικότητας και αντιδικίας τον 19ο αιώνα.

Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 1888, ο τρόμος έπληξε όταν ο Jack the Ripper βγήκε από την ομίχλη και είχε  αρκετό καιρό για να καταδιώξει και να κρεμάσει τα πέντε θύματα του.

Σε αυτό το σημείο αφήνουμε την ασφάλεια του λεωφορείου και περπατάμε το μονοπάτι του θανάτου του επιθεωρώντας τους τόπους δολοφονίας, αποκρυπτογραφώντας τα στοιχεία και συζητώντας τους υπόπτους του.

Μέχρι σήμερα η υπόθεση παραμένει άλυτη. Ελάτε να ερευνήσετε την υπόθεση μόνοι σας- ποιος ήταν ο Jack the Ripper;

Θέλετε ένα βραδινό ποτό; Στη συνέχεια, ελάτε μαζί μας στη ζεστασιά του Sherlock Holmes Pub για να συζητήουμε το μυστήριο.

Η παμπ διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά των ερευνητών και αν σας άνοιξε η όρεξη, η παμπ διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων, όπως ένα παραδοσιακό ψάρι και δείπνο με τσιπς.

Η περιοδεία τελειώνει στην παμπ Sherlock Holmes που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Εξαργύρωση πληροφοριών

Τύπος κουπονιού: Τυπωμένο
Έντυπο κουπόνι. Εκτυπώστε και φέρετε το κουπόνι για να απολαύσετε τη δραστηριότητα.

Τοποθεσία

Σημείο εκκίνησης:
Σταθμός Victoria Coach – Ηνωμένο Βασίλειο

Τελικό σημείο: Το Sherlock Holmes Pub

Πρόγραμμα

΄Ωρες έναρξης
19:00 – 21:30

Διάρκεια: 3 ώρες

Επιλογές οδηγού

Τύπος οδηγού: Ξεναγός

Συστάσεις

Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών

  • Booking Request