fbpx
  • London Region - United Kingdom
  • 72.00
  • 3h

Tour Jack the Ripper Haunted London και Sherlock Holmes

Περιγραφή

Ξεκινήστε αυτήν την περιοδεία με ένα ταξίδι με το vintage ανοιχτό λεωφορείο μας στους σκοτεινούς και στοιχειωμένους δρόμους του Λονδίνου. Ακούστε τις ιστορίες των θρύλων που ήταν θαμμένοι στο Αβαείο του Γουέστμινστερ και δείτε το συμπόσιο όπου αποκεφαλίστηκε ο Κάρολος Α’, μια σχετικά κοινή τιμωρία για το έγκλημα εκείνη την εποχή. Ο ειδικός σας οδηγός θα σας εξηγήσει πώς οι δήμιοι, που δούλευαν τακτικά μπροστά σε μεγάλα πλήθη στο Tower Hill που θα δούμε, συχνά σήκωναν το κομμένο κεφάλι δείχνοντάς το στο πλήθος και αυτό συχνά συνέχιζε να συσπάται για αρκετά δευτερόλεπτα μετά τα βάναυσα χτυπήματα. Στη συνέχεια ταξιδεύουμε στο Old Bailey – τον τόπο πολλών δημόσιων απαγχονισμών, το Royal London Hospital όπου ζούσε ο Elephant Man, και ακούμε ιστορίες για το μαγαζί της κυρίας Lovett με τις ειδικές γεμίσεις της, τον κρεοπώλη κουρέα που έμενε δίπλα και που σου έκοβε περισσότερα από τα μαλλιά. πόλεμος συμμοριών, μεγάλοι ληστές τρένων και πολλά άλλα.

Μείνετε κοντά στον οδηγό μας καθώς η περιήγηση μας οδηγεί στην έρημη αγορά Smithfield και στα γύρω πλακόστρωτα δρομάκια. Θα δείτε την πλάκα του Γουίλιαμ Γουάλας όπου βασανίστηκε ο Braveheart και θα μάθετε για τους αρπαχτές σωμάτων του 19ου αιώνα που έσκαψαν τοπικά νεκροταφεία «για το συμφέρον της επιστήμης». Δύο από τους πιο διάσημους αρπαχτές, ο Τζον Μπίσοπ και ο Τόμας Γουίλιαμς, απαγχονίστηκαν στη φυλακή του Νιούγκεϊτ μπροστά σε πολλές χιλιάδες θορυβώδεις Λονδρέζους. Στη συνέχεια, ακούστε τους ήχους της Fanny Lynes, του φαντάσματος του Cock Lane, και ακούστε την αληθινή της ιστορία για τον θάνατο, το σεξ, τον καρχαρία, τη δηλητηρίαση από αρσενικό και τις συναυλίες. Όλα συνέβησαν πριν από 250 χρόνια και έκτοτε προβληματίζουν το έθνος.

Καθώς οι σκιές μακραίνουν, πλησιάζουμε στο East End του Λονδίνου, μια εστία εγκλήματος και κακίας τον 19ο αιώνα. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του 1888, ο τρόμος χτύπησε όταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης βγήκε από την ομίχλη και τα αμυδρά σοκάκια ήταν τόσο μακριά ώστε να καταδιώκει και να σφάξει τα πέντε θύματά του. Σε αυτό το σημείο αφήνουμε την ασφάλεια του λεωφορείου και περπατάμε στα ίχνη του θανάτου του επιθεωρώντας τους τόπους της δολοφονίας, αποκρυπτογραφώντας τα στοιχεία και συζητώντας τους υπόπτους του. Μέχρι σήμερα η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη. Ελάτε να ερευνήσετε την υπόθεση μόνοι σας – ποιος ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης;

Θέλετε ένα νυχτερινό ποτό; Στη συνέχεια, ελάτε μαζί μας στη ζεστασιά της Pub του Σέρλοκ Χολμς. Η παμπ διαθέτει επίσης μια μεγάλη συλλογή από αναμνηστικά των ερευνητών. Πεινάω? Η παμπ προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία από γεύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός παραδοσιακού δείπνου με ψάρι και τσιπ, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από το μπαρ. Η ξενάγηση τελειώνει στην παμπ Sherlock Holmes που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

  • Booking Request