fbpx

Covid_19 Ενημέρωση

  1. Αρχική
  2. Covid_19 Ενημέρωση

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ…

Covid_19 Ενημέρωση

Κρατάμε όλα όσα κάνουν τα ταξίδια σας μοναδικά!
Με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια, σχεδιάζουμε και πάλι τους προορισμούς που θέλετε να ανακαλύψετε, ενώ αναβαθμίζουμε όλες τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι προσβάσιμες από την άνεση του σπιτιού σας.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!

Kάντε την κράτηση σας ελεύθερα! Σε περίπτωση που λόγω έκτακτων συνθηκών η πραγματοποίηση του ταξιδιού σας δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί, σας επιστρέφουμε το 100% του ποσού που μας έχετε καταβάλλει.
Σε περίπτωση που προσβληθείτε ή νοσήσετε από τον Covid_19 πριν από το ταξίδι σας, αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και σας επιστρέφουμε πλήρως το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει. Ακολουθούμε την ίδια πολιτική και για όλους τους πελάτες μας που ενδέχεται να βρεθούν σε καθεστώς υποχρεωτικής απομόνωσης (καραντίνα) λόγω πρόσφατης έκθεσης τους στον Covid_19.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην πλατφόρμα μας επιλέγουμε ξενοδοχεία με πιστοποίηση Health First και τα οποία ακολουθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Έτσι είμαστε σίγουροι πως εφαρμόζεται μια σειρά μέτρων, όπως η απολύμανση των δωματίων, ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων, η τήρηση αποστάσεων, σχέδιο διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων και η ειδική ενημέρωση των εργαζομένων για όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ακολουθούνται.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ

Σε όλες οι εκδρομές και ξεναγήσεις στην πλατφόρμα μας δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή συνωστισμού στα σημεία που επισκεπτόμαστε και όπου αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον, πριν από κάθε αναχώρηση ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών που θα επισκεφθούμε ώστε να λάβουμε ειδικές προφυλάξεις εφόσον αυτό απαιτείται.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ & ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Ενημέρωση Πελατών για Αεροπορικά Εισιτήρια στο Εξωτερικό

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να μεταβούν αεροπορικώς στο εξωτερικό με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς και απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας Passenger Locator Form (PLF) και αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid_19 για τις πτήσεις εξωτερικού που αναχωρούν από τα Ελληνικά αεροδρόμια.

Κατά την επιστροφή τους, οι επιβάτες υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον Covid_19 από πιστοποιημένο διαγνωστικό κέντρο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα περιλαμβάνει τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητάς τους.

Για τα εξερχόμενα αεροπορικά σας ταξίδια, σας έχουμε τη λύση εδώ για τεστ για τον covid-19 & έκδοση πάσο ανοσίας.

Για τα εισερχόμενα αεροπορικά σας ταξίδια απο το Ηνωμένο Βασίλειο, σας έχουμε τη λύση εδώ με το πιστοποιητικό υγείας

  1. Έχουμε εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξυπηρέτησης, από την αρχική σας κράτηση έως και την τελική εξόφληση, η οποία δεν απαιτεί την φυσική σας παρουσία στα γραφεία μας.
  2. Σας συστήνουμε να πραγματοποιείτε τις κρατήσεις σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά, τα κεντρικά μας γραφεία είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00. Στα γραφεία τηρείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους επισκέπτες καθώς και το προβλεπόμενο όριο ατόμων ανά τ.μ.
  3. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις συναλλαγές σας εύκολα και από απόσταση με τους παρακάτω τρόπους:
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Πληρωμή μέσω κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

TicketSeller