fbpx

Covid-19 Ενημέρωση

  1. Αρχική
  2. Covid-19 Ενημέρωση

ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικά με τα πρωτόκολλα ταξιδιού από το travel.gov.gr, από τις 14 Μαΐου, οι ταξιδιώτες που φθάνουν στην Ελλάδα πρέπει να έχουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR από εργαστήριο, για το τέστ Covid-19 που θα πραγματοποιηθεί το αργότερο 72 ώρες πριν από την άφιξη, ωστόσο,  δεν απαιτείται αρνητικό τεστ για ταξιδιώτες που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Επίσης, δεν απαιτείται πιστοποιητικό PCR τεστ εάν ο ταξιδιώτης βγήκε θετικός με COVID-19 τους τελευταίους 2 έως 9 μήνες. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί είτε παρουσιάζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα μοριακής δοκιμής PCR από εγκεκριμένο εργαστήριο ή ιατρικό πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι ο κάτοχος δοκιμάστηκε θετικός με λοίμωξη από τον ιό SARS-CoV-2.

Οι χώρες από τις οποίες επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα, υπό τους προαναφερθέντες όρους, χωρίς την απαίτηση για μετέπειτα αυτο-απομόνωση είναι: χώρες της ΕΕ και της περιοχής Σένγκεν, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Σερβία, ΗΑΕ, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Ρουάντα , Σιγκαπούρη, Ρωσική Ομοσπονδία, Βόρεια Μακεδονία, Καναδάς, Λευκορωσία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κίνα, Κουβέιτ, Ουκρανία και Σαουδική Αραβία.

– Συνιστάται στους πολίτες εκτός ΕΕ να επιλέγουν απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στην πλατφόρμα μας επιλέγουμε ξενοδοχεία με πιστοποίηση Health First και τα οποία ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας βάσει των οδηγιών του EODY.
Γι ‘αυτό είμαστε σίγουροι ότι εφαρμόζεται μια σειρά μέτρων, όπως η απολύμανση των δωματίων, ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός όλων των δημόσιων χώρων, η παρακολούθηση αποστάσεων, το σχέδιο διαχείρισης ύποπτων περιπτώσεων και οι ειδικές πληροφορίες των υπαλλήλων για όλους τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ακολουθηθούν.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Όλες οι εκδρομές και οι ξεναγήσεις στην πλατφόρμα μας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή πλήθους στα μέρη που επισκέπτονται και όπου αυτό είναι δυνατό. Επιπλέον, πριν από κάθε αναχώρηση, ελέγχουμε την επιδημιολογική κατάσταση των περιοχών που θα επισκεφθούμε προκειμένου να λάβουμε ειδικές προφυλάξεις, εάν απαιτείται.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ & ΠΛΟΙΩΝ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Έχουμε εφαρμόσει μια πλήρη υπηρεσία, από την αρχική σας κράτηση έως την τελική πληρωμή, η οποία δεν απαιτεί τη φυσική σας παρουσία στα γραφεία μας.

Σας συνιστούμε να κάνετε τις κρατήσεις σας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου. Σε περίπτωση που θέλετε να μας επισκεφτείτε από κοντά, τα κεντρικά μας γραφεία είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00. Τα γραφεία συμμορφώνονται με την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους επισκέπτες, καθώς και το καθορισμένο όριο ατόμων ανά τ.μ.

Μπορείτε να κάνετε όλες τις συναλλαγές σας εύκολα και απομακρυσμένα με τους ακόλουθους τρόπους:

  • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με κάρτα. Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

TicketSeller