fbpx

Όροι & Προυποθέσεις

 1. Αρχική
 2. Όροι & Προυποθέσεις

Γενικοί όροι χρήσης

 

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα TicketSeller. Αυτή η Ιστοσελίδα παρέχεται με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες να συγκεντρώσουν ταξιδιωτικές πληροφορίες, προσδιορίζοντας την διαθεσιμότητα ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, πραγματοποιώντας ταξιδιωτικές αναζητήσεις και κρατήσεις ή με άλλον τρόπο συναλλαγές με προμηθευτές ταξιδιών, και για κανέναν άλλο σκοπό. Οι όροι “εμείς”, “εμάς”, “μας” και “TicketSeller.gr” αναφέρονται στη TicketSeller. Ο όρος “εσείς” αναφέρεται στον πελάτη που επισκέπτεται την Ιστοσελίδα ή/και πραγματοποιεί μια κράτηση μέσω αυτής της Ιστοσελίδας, ή μέσω των αντιπροσώπων εξυπηρέτησης συνεργατών.

Με την χρήση αυτής της Ιστοσελίδας επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και αποδεχτεί χωρίς καμία επιφύλαξη τους Όρους και Προϋποθέσεις που δηλώνονται εδώ (καλούμενοι στο εξής ως “η Συμφωνία”). Με την επίσκεψη ή χρήση της Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από την Συμφωνία. Παρακαλούμε διαβάστε την Συμφωνία προσεκτικά. Εάν δεν αποδέχεστε όλους τους όρους, προϋποθέσεις και ειδοποιήσεις, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την Ιστοσελίδα. Βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε αυτήν την σελίδα προκειμένου να διαβάσετε την πιο πρόσφατη εκδοχή αυτής της Συμφωνίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε ή να τροποποιούμε με άλλον τρόπο την Συμφωνία κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση. Η επαναλαμβανόμενη πρόσβαση ή χρήση αυτής της Ιστοσελίδας σηματοδοτεί την αποδοχή της ενημερωμένης ή τροποποιημένης Συμφωνίας από εσάς.

 

ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ως προϋπόθεση χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας από εσάς, εγγυάστε ότι:

 • Είστε τουλάχιστον 18 ετών.
 • Έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να δημιουργήσετε και να αναλάβετε δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις.
 • Κατανοείτε ότι πατώντας το κουμπί “Search” εμπιστεύεστε τη TicketSeller με τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναζήτηση σας και αποδέχεστε την χρήση τους σύμφωνα με την αναρτημένη Πολιτική συμμόρφωσης GDPR της TicketSeller.
 • Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την Ιστοσελίδα σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία.
 • Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την Ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσετε νόμιμες κρατήσεις για εσάς ή για κάποιο τρίτο πρόσωπο, εκ μέρους του οποίου είστε νόμιμα εξουσιοδοτημένοι να ενεργείτε.
 • Θα ενημερώνετε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τις κρατήσεις που έχετε πραγματοποιήσει εκ μέρους τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των όρων και περιορισμών που ισχύουν ανά περίπτωση.
 • Όλες οι πληροφορίες που παρέχετε εσείς σε αυτήν την Ιστοσελίδα είναι αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις.
 • Διατηρούμε το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια να αρνηθούμε την πρόσβαση σε αυτήν την Ιστοσελίδα και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, της περίπτωσης παραβίασης της συγκεκριμένης Συμφωνίας και της περίπτωσης οποιασδήποτε πράξης απάτης.

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected]

Ωράριο λειτουργίας: Δευ: – Παρ: 10:00 – 18:00 (ώρα Ελλάδας) Σάβ: 11:00 – 17:00 (ώρα Ελλάδας), Κυρ.: 12:00-15:00 (ώρα Ελλάδας)

Θα ανταποκριθούμε στην ερώτησή σας κατά την διάρκεια των εργάσιμων ωρών μας. Παρακαλούμε σημειώστε πως δίνεται προτεραιότητα στους πελάτες που πετάνε μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Για επείγοντα θέματα, εκτός ωρών εργασίας μας, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνείτε απευθείας με τον πάροχο της σχετικής υπηρεσίας (αεροπορική εταιρεία, ξενοδοχείο ή πάροχο δραστηριότητας ή ενοικίασης αυτοκινήτου).

 

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Κάθε επιτυχημένη διαδικασία κράτησης ακολουθείται από μήνυμα επιτυχούς συναλλαγής και κωδικό κράτησης που θα δείτε στην σελίδα επιβεβαίωσης κράτησης. Θα λάβετε, επίσης, επιβεβαιωτικό e-mail με τα στοιχεία της κράτησής σας.

Εάν δεν λάβετε το επιβεβαιωτικό email μέσα σε 24 ώρες από την πραγματοποίηση της κράτησής σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Παρακαλούμε δείτε τις Ώρες Λειτουργίας και τα στοιχεία επικοινωνίας στην αντίστοιχη ενότητα.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες σε αυτήν την Ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της τιμής και διαθεσιμότητας των ταξιδιωτικών υπηρεσιών), καθώς και η υποδομή που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιου περιεχομένου και πληροφοριών, είναι ιδιοκτησία μας ή ιδιοκτησία των παροχών και προμηθευτών μας. Παρότι μπορείτε να παράξετε περιορισμένο αριθμό αντιγράφων του ταξιδιού σας (και των σχετικών εγγράφων) για προϊόντα ή υπηρεσίες που αγοράστηκαν μέσω αυτής της Ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι με κανένα άλλο τρόπο δεν θα τροποποιήσετε, αντιγράψετε, διανείμετε, μεταδώσετε, παρουσιάσετε, εκτελέσετε, αναταράξετε, δημοσιεύσετε, αδειοδοτήσετε, δημιουργήσετε παράγωγα έργα από, μεταφέρετε, πωλήσετε ή μεταπωλήσετε οποιαδήποτε πληροφορία, λογισμικό, προϊόν ή υπηρεσία που αποκτήσατε από ή μέσω αυτής της Ιστοσελίδας. Επιπρόσθετα, αποδέχεστε ότι δεν θα:

 • Χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα ή τα περιεχόμενα της για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό.
 • Πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε κερδοσκοπική, λανθασμένη ή δόλια κράτηση ή οποιαδήποτε κράτηση με προσμονή ζήτησης.
 • Αποκτήσετε πρόσβαση, παρακολουθήσετε ή αντιγράψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορία αυτής της Ιστοσελίδας με τη χρήση οποιουδήποτε ρομπότ, spider, scraper, άλλων αυτοματοποιημένων μέσων ή οποιασδήποτε μη αυτόματης διαδικασίας για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή έγγραφη άδειά μας.
 • Παραβιάζετε τους περιορισμούς σε οποιεσδήποτε κεφαλίδες αποκλεισμού ρομπότ σε αυτόν τον ιστότοπο ή παρακάμψτε άλλα μέτρα που χρησιμοποιούνται για την αποτροπή ή τον περιορισμό της πρόσβασης σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια που επιβάλλει ή μπορεί να επιβάλει, κατά την κρίση μας, έναν παράλογο ή δυσανάλογα μεγάλο φόρτο στην υποδομή μας.
 • Βαθιά σύνδεση με οποιοδήποτε τμήμα αυτής της Ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της διαδρομής αγοράς για οποιεσδήποτε ταξιδιωτικές υπηρεσίες) για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς τη ρητή γραπτή άδειά μας.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις θα ισχύουν για την κράτηση και την αγορά ταξιδιωτικών αγαθών και υπηρεσιών που επιλέγετε. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις. Συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους όρους και τις προϋποθέσεις αγοράς που επιβάλλονται από οποιονδήποτε προμηθευτή με τον οποίο επιλέγετε να διαπραγματευτείτε, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς να περιορίζεται, της πληρωμής όλων των οφειλόμενων ποσών και συμμόρφωσης με τους κανόνες και τους περιορισμούς του προμηθευτή σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τη χρήση των ναύλων, προϊόντων ή υπηρεσιών. Αναγνωρίζετε ότι ορισμένοι τρίτοι πάροχοι που προσφέρουν ορισμένες υπηρεσίες ή/και δραστηριότητες ενδέχεται να σας ζητήσουν να υπογράψετε την παραίτηση της ευθύνη τους πριν από τη συμμετοχή στην υπηρεσία ή/και τη δραστηριότητα που προσφέρουν. Κατανοείτε ότι τυχόν παραβίαση κανόνων και περιορισμών τέτοιου προμηθευτή μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της κράτησης σας, στην άρνησή σας να αποκτήσετε πρόσβαση στο ισχύον ταξιδιωτικό προϊόν ή υπηρεσίες, στην απώλεια τυχόν χρημάτων που καταβάλλονται για τέτοιες κρατήσεις και / ή στη χρέωση του λογαριασμού σας για οποιεσδήποτε δαπάνες προκύπτουν ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας παραβίασης. Με την παρούσα σας εξουσιοδοτείτε να ακυρώσουμε τη μη χρησιμοποιούμενη πτήση εκ μέρους σας σε περίπτωση μη εμφάνισης ή μη παρουσίας της πτήσης και να ζητήσετε πιθανές επιστροφές από την αεροπορική εταιρεία εκ μέρους σας. Εμείς δικαιούμαστε αλλά δεν υποχρεούμαστε να το πράξουμε και το δικαίωμά σας να ζητήσετε επιστροφές απευθείας από την αεροπορική εταιρεία παραμένει ανεπηρέαστη. Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή τη δημιουργία οποιασδήποτε κράτησης στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους του αντίστοιχου προμηθευτή, ακόμη και αν δεν εμφανίζονται στην αντίστοιχη ενότητα του ιστοτόπου μας λόγω τεχνικών σφαλμάτων ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οι πληροφορίες, το λογισμικό, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που δημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ανακρίβειες ή σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων τιμολόγησης. Συγκεκριμένα, η TicketSeller δεν εγγυάται την ακρίβεια και αποποιείται κάθε ευθύνης για τυχόν σφάλματα ή άλλες ανακρίβειες που σχετίζονται με τις πληροφορίες και την περιγραφή των ταξιδιωτικών προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτήν την Ιστοσελίδα (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των τιμών, των φωτογραφιών, του καταλόγου των ξενοδοχείων τεχνικές προδιαγραφές, γενικές περιγραφές προϊόντων κλπ.), καθώς οι περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τους αντίστοιχους συνεργάτες. Επιπλέον, η TicketSeller διατηρεί ρητά το δικαίωμα να διορθώσει τυχόν σφάλματα τιμολόγησης στην Ιστοσελίδα μας ή / και σε εκκρεμείς κρατήσεις που έγιναν σε λάθος τιμή. Σε αυτήν την περίπτωση, εάν υπάρχει, θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διατηρήσετε την εκκρεμή κράτηση σας στη σωστή τιμή ή θα ακυρώσουμε την κράτησή σας χωρίς ποινή ή θα σας προσφέρουμε εναλλακτική κράτηση με την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Οποιεσδήποτε αξιολογήσεις εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο ως γενικές οδηγίες και η TicketSeller δεν εγγυάται την ακρίβεια των αξιολογήσεων. Η TicketSeller και οι συνεργάτες της δεν εγγυώνται τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων προϊόντων και υπηρεσιών. Η TicketSeller και οι συνεργάτες της μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή βελτιώσεις ή / και αλλαγές σε αυτόν τον Ιστότοπο.

Η TicketSeller και οι συνεργάτες της δεν προβαίνουν σε καμία παρατήρηση σχετικά με την καταλληλόλητα των πληροφοριών, του λογισμικού, των προϊόντων και των υπηρεσιών που περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο για οποιονδήποτε σκοπό και η συμπερίληψη ή η προσφορά οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών στον παρόντα δικτυακό τόπο δεν συνιστά οποιαδήποτε επικύρωση ή σύσταση των προϊόντων ή των υπηρεσιών αυτών από την TicketSeller. Όλες αυτές οι πληροφορίες, λογισμικό, προϊόντα και υπηρεσίες παρέχονται “ως έχουν” χωρίς καμία εγγύηση. Η TicketSeller και οι συνεργάτες της αποποιούνται όλων των εγγυήσεων και προϋποθέσεων που αυτή η Ιστοσελίδα, οι διακομιστές της ή οποιοδήποτε email που αποστέλλεται από τη TicketSeller και / ή τους συνεργάτες της είναι απαλλαγμένα από ιούς ή άλλα επιβλαβή συστατικά. Η TicketSeller και οι συνεργάτες της αποποιούνται από αυτήν όλες τις εγγυήσεις και τους όρους σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, λογισμικό, προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων και όρων εμπορευσιμότητας, καταλληλόλητας για συγκεκριμένο σκοπό, τίτλου και μη παράβασης.

Οι συνεργάτες που παρέχουν ταξιδιωτικές ή άλλες υπηρεσίες σε αυτή την Ιστοσελίδα είναι ανεξάρτητοι εργολάβοι και όχι αντιπρόσωποι ή υπάλληλοι της TicketSeller. Η TicketSeller δεν ευθύνεται για πράξεις, σφάλματα, παραλείψεις, παραστάσεις, εγγυήσεις, παραβιάσεις ή αμέλεια παρόμοιων προμηθευτών ή για οποιεσδήποτε σωματικές βλάβες, θάνατο, υλικές ζημιές ή άλλες ζημίες ή δαπάνες που προκύπτουν από αυτές. Η TicketSeller δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα επιστρέψει σε περίπτωση καθυστέρησης, ακύρωσης, υπεράριθμης κράτησης, απεργίας, ανωτέρας βίας ή άλλων αιτιών πέραν του άμεσου ελέγχου της και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον έξοδα, παραλείψεις, καθυστερήσεις, πράξεις οποιασδήποτε κυβέρνησης ή αρχής.

Σε καμία περίπτωση η TicketSeller και / ή οι συνεργάτες της δεν φέρουν ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τιμωρητικές, παρεπόμενες, ειδικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από οποιαδήποτε αιτία ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με την πρόσβασή σας στην προβολή ή τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή με καθυστέρηση ή αδυναμία πρόσβασης, προβολής ή χρήσης αυτής της Ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, της εμπιστοσύνης σας στις απόψεις που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο · όλοι οι ιοί υπολογιστών, οι πληροφορίες, το λογισμικό, οι συνδεδεμένοι ιστότοποι, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που λαμβάνονται μέσω αυτή η Ιστοσελίδα ή που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο από την πρόσβαση, την προβολή ή τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας) είτε βασίζεται σε θεωρία αμέλειας, σύμβασης, αδικοπραξίας, αντικειμενικής ευθύνης ή άλλως, ακόμα και αν η TicketSeller ή / και οι συνεργάτες της έχουν ενημερωθεί για τη δυνατότητα τέτοιων ζημιών.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνη η TicketSeller, εάν δεν έχετε τα έγκυρα και σωστά ταξιδιωτικά έγγραφα ή τα δικαιώματά σας για να ταξιδέψετε. Είναι δική σας ευθύνη να έχετε στην κατοχή σας έγκυρο διαβατήριο και, εάν απαιτείται, θεώρηση. Κάθε προορισμός έχει τις δικές του απαιτήσεις σχετικά με τις διατυπώσεις εισόδου, τα τελωνεία, τους εμβολιασμούς κλπ. Η TicketSeller δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη για συμβάντα που προκύπτουν από περιπτώσεις όπου δεν τηρούνται οι επίσημες απαιτήσεις.

Εάν, παρά τον παραπάνω περιορισμό, η TicketSeller ή οι συνεργάτες της ευθύνονται για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν από ή σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με οποιοδήποτε από τα περιστατικά που περιγράφονται παραπάνω, τότε η ευθύνη της TicketSeller και / ή οι συνεργάτες της σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβαίνουν συνολικά το μεγαλύτερο από τα (α) τέλη υπηρεσιών που καταβάλλονται στο TicketSeller σε σχέση με τέτοιες συναλλαγές σε αυτήν την Ιστοσελίδα ή (β) Εκατό Ευρώ (100,00 €) ή το ισοδύναμο σε τοπικό νόμισμα.

Ο περιορισμός της ευθύνης αντικατοπτρίζει την κατανομή του κινδύνου μεταξύ των μερών. Οι περιορισμοί που καθορίζονται σε αυτό το τμήμα θα παραμείνουν και θα ισχύουν ακόμη και αν διαπιστωθεί ότι κάποιο περιορισμένο διορθωτικό μέτρο που προσδιορίζεται στους όρους αυτούς δεν έχει επιτύχει τον ουσιαστικό του σκοπό. Οι περιορισμοί ευθύνης που παρέχονται με αυτούς τους όρους ασφαλίζονται προς όφελος της εταιρείας TicketSeller, ή / και των αντίστοιχων συνεργατών τους.

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε και να αποζημιώσετε τη TicketSeller ή / και τους συνεργάτες της και οποιοδήποτε από τα στελέχη, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους και τους πράκτορές της από και ενάντια σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, αιτίες δράσης, απαιτήσεις, ανακτήσεις, απώλειες, ζημίες, πρόστιμα, ποινές, δαπάνες οποιουδήποτε είδους ή φύσης συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εύλογων νομικών και λογιστικών αμοιβών, που υποβάλλονται από τρίτους ως αποτέλεσμα:

Παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας ή των εγγράφων που αναφέρονται στο παρόν.
Η παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων τρίτου μέρους ή
Η χρήση του παρόντος ιστότοπου.

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΕ και τον Κανονισμό 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όλες οι διαφορές μεταξύ καταναλωτών που κατοικούν και εμπόρων εγκατεστημένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι οποίες έχουν προκύψει από την πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών, μπορούν να υποβληθούν σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών, προσφέροντας ένα ενιαίο σημείο εξυπηρέτησης για τους καταναλωτές και τους εμπόρους οι οποίοι επιδιώκουν να επιλύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους από ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μπορείτε να επισκεφτείτε την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα ΗΕΔ ακολουθώντας αυτόν το σύνδεσμο.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για λήψη από αυτήν την Ιστοσελίδα (“Λογισμικό”) είναι έργο που προστατεύεται από τα πνευματικά δικαιώματα της TicketSeller ή/και των συνεργατών της. Η χρήση αυτού του Λογισμικού διέπεται από τους όρους της σύμβασης άδειας χρήσης τελικού χρήστη, εάν υπάρχει, η οποία συνοδεύει ή περιλαμβάνεται στο Λογισμικό (“Άδεια Χρήσης”). Δεν επιτρέπεται να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε Λογισμικό που συνοδεύεται από ή περιλαμβάνει μια Άδεια Χρήσης, εκτός εάν συμφωνήσετε πρώτα με τους όρους της Συμφωνίας Άδειας Χρήσης. Για οποιοδήποτε Λογισμικό που διατίθεται για λήψη σε αυτόν την Ιστοσελίδα και το οποίο δεν συνοδεύεται από Άδεια Χρήσης, παρέχουμε σε εσάς, τον χρήστη, μια περιορισμένη, προσωπική, μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης του Λογισμικού για προβολή και χρήση αυτού του Δικτυακού Τόπου, σύμφωνα με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις και για κανένα άλλο σκοπό.

Λάβετε υπόψη ότι όλο το Λογισμικό, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των κωδικών HTML  που περιέχονται σε αυτή την Ιστοσελίδα, ανήκει στο TicketSeller ή/και στους συνεργάτες της και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και τις διεθνείς διατάξεις. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδιανομή του Λογισμικού απαγορεύεται ρητά και μπορεί να οδηγήσει σε αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Χωρίς περιορισμό των παραπάνω, η αντιγραφή ή αναπαραγωγή του λογισμικού σε οποιονδήποτε άλλο διακομιστή ή τοποθεσία για περαιτέρω αναπαραγωγή ή αναδιανομή απαγορεύεται ρητά. Το λογισμικό είναι εγγυημένο, αν όχι καθόλου, μόνο σύμφωνα με τους όρους της άδειας χρήσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο της παρούσας Ιστοσελίδας συνιστά πνευματική ιδιοκτησία του © TicketSeller 2019 – 2022.