fbpx

Ξεκίνα τη καριέρα σου ως Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός Πράκτορας

B2B TicketSeller

Αποφάσισες να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα;

Θέλεις να κερδίζεις από τη διαμονή σε ξενοδοχεία, τις μεταφορές και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, τις δραστηριότητες και τις περιηγήσεις;

Να είσαι αφεντικό του εαυτού σου και να εργάζεσαι με το δικό σου πρόγραμμα;

Αν αυτό σου ακούγεται αρκετά ονειρικό, τότε επέλεξε ένα από τα πακέτα που θα βρεις παρακάτω τα οποία θα σου δώσουν την δυνατότητα να έχεις μια κερδοφόρα καριέρα ως ένας ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας.

Για να γίνεις ένας ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας δεν απαιτείται να ανοίξεις το δικό σου ταξιδιωτικό γραφείο ή εμπειρία!

 

Εάν είσαι travel blogger, travel you-tuber ή digital nomad είτε είσαι απόφοιτος/τελειόφοιτος τουριστικών επιχειρήσεων είτε επαγγελματίας του τουρισμού και θέλεις να προσθέσεις υπηρεσίες για τους πελάτες σου αλλά ακόμη και αν απλά σ’ αρέσει να προγραμματίζεις  τα ταξίδια της οικογενειάς σου και της παρέας σου και θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία σε ταξιδιωτικό πρακτορείο και υψηλό εισόδημα μέσα απο αυτό που αγαπάς,  έλα στην ομάδα μας για να ξεκινήσεις ως  ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας της TicketSeller.

 

Τι προσφέρουμε :

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Το σύστημά μας σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές. Μείνε ενημερωμένος αναφορικά με τις παροχές και τις επιλογές διαμονής για κάθε τύπο ταξιδιώτη, για κάθε budget.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας
Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η διαδικασία κράτησης γίνεται γρήγορα και εύκολα. Ενεργοποίησε τη γρήγορη επιλογή προϊόντων με τη βελτιστοποιημένη μηχανή κρατήσεων που διαθέτει πολλές επιλογές φιλτραρίσματος και ταξινόμησης και διαδραστικό χάρτη.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ

Απόκτησε περισσότερες πληροφορίες για τις κρατήσεις που πραγματοποίησες με το σύστημα αναλυτικών αναφορών μας και βελτίωσε τη στρατηγική σου λαμβάνοντας αποφάσεις βάσει στατιστικών στοιχείων.

Οι προσωποποιημένες προτάσεις είναι αυτές που μετατρέπουν έναν ενδιαφερόμενο σε πραγματικό πελάτη γιατί καταλαβαίνει ότι ασχολήθηκες ουσιαστικά για να του προσφέρεις μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία εντός του budget και των προσδοκιών του.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Design

Όμορφη οπτική σχεδίαση. Εξαιρετική χρηστικότητα.

Marketing

Πρόσβαση σε προωθητικό υλικό, Εταιρικές κάρτες, Προσωπικό εταιρικό email, Χρήση newsletter & social media posts, Πρόσβαση σε Βιβλιοθήκη Φωτογραφιών

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Dev System

Πρόσβαση σε λίστα προμηθευτών

Support

Τεχνική και λογιστική υποστήριξη

Εκτοξευσε τη καριερα σου ως ανεξαρτητος τravel agent με την Ticketseller

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Real time stats

Αναβαθμισμένο σύστημα αναφοράς για λεπτομερή αξιολόγηση απόδοσης για προμηθευτές, πελάτες, προορισμούς και προϊόντα.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

4 Γλώσσες

Η πλατφόρμα υποστηρίζεται σε ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και καταλανικά.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Εύκολη διαχείριση πληρωμών

Κρατήσεις με άμεσες πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και απευθείας σύνδεσμος πληρωμής στον πελάτη σας, ώστε να μπορεί να πληρώσει με την κάρτα του τραπεζικού λογαριασμού του όπως θα πλήρωνε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Amazingly responsive

Πλήρης έλεγχος του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του περιβάλλοντος χρήστη. Εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Προωθημένη μάρκα.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

μοναδικές δυνατότητες cross selling

Εξελιγμένο σύστημα προτάσεων προϊόντων που βασίζεται στην καταχώριση δεδομένων χρήστη.

Independent Travel Agent TicketSeller Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός πράκτορας

Ευκολία στη χρήση

Λιγότερα βήματα κράτησης. Βελτιστοποιημένη διαδικασία κράτησης. Μεγιστοποιημένη απόδοση ενός έμπειρου χρήστη.

Διάλεξε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει για να ξεκινήσεις την εμπειρία σου ως ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας. Ανάλογα με το χρόνο, την εμπειρία και το κεφάλαιο που έχεις να διαθέσεις, η TicketSeller σου προσφέρει αντίστοιχες παροχές για να αποκτήσεις το δικό σου πελατολόγιο και να ξεκινήσεις να έχεις το δικό σου εισόδημα.

Με τη συνεχή υποστήριξη ενός έμπειρου online ταξιδιωτικού πρακτορείου θα μάθεις εύκολα και γρήγορα να κάνεις στους πελάτες σου τις καλύτερες προσφορές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα και τις ανάγκες τους.

Σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης, ενημερωμένες λίστες, οι καλύτερες τιμές και φόρμες με στατιστικά είναι στη διάθεσή σου για να οργανώνεις καλύτερα τις προτιμήσεις των πελατών σου και άρα να είσαι σε θέση να τους κάνεις εύστοχες προτάσεις για το επόμενο ταξίδι τους.

Personal

Personal Account
100 Ετησίως
 • B2B rates
 • 1 B2B account
 • TicketSeller brand
 • Support
 • Εκπαίδευση
 • Επαγγελματικές κάρτες
 • Booking engine

starter

Basic Account
211 Ετησίως
 • Net rates
 • 1 B2B account
 • TicketSeller Brand
 • Priority Support
 • Εκπαίδευση
 • Own Professional social media pages
 • Επαγγελματικές κάρτες
 • Booking engine
Popular

corporate

Business Account
364 Ετησίως
 • Net rates
 • 1 B2B account
 • Booking engine
 • 24/7 Support
 • Εκπαίδευση
 • Έκδοση Τιμολογίου

Διαβάστε τι έγραψαν για εμάς

Κερδισε περισσοτερα ενω κανεις αυτο που αγαπας

Επένδυσε σήμερα και Ξεκίνα τη καριέρα σου ως ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός Πράκτορας

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι για να αποκτήσεις τους δικούς σου κωδικούς στο σύστημα και να ξεκινήσεις άμεσα να βγάλεις χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάς απ’ όπου και αν βρίσκεσαι να διαλέξεις  το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες για την πρόσβασή σου στο σύστημα μας και όλες τις παραπάνω παροχές.

Ως ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας θα ασχολείσαι με το μάρκετινγκ και τη πώληση ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο ΤicketSeller

Οι αρμοδιότητες σου συμπεριλαμβάνουν την εύρεση πελατών και θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις βάσει των αναγκών του κάθε ταξιδιώτη και των πακέτων που έχουν στη διάθεση τους.

Οχι, το πτυχίο τουριστικών επιχειρήσεων δεν ειναι απαραίτητο για να εργασθείς ως ανεξάρτητος travel agent. Μας αρκεί να έχεις την ικανότητα να προγραμματίζεις ταξίδια και να είσαι εξοικοιωμένος -η με τα social media και την τεχνολογία.

Όχι δε χρειάζεται να έχεις επαγγελματικό Α.Φ.Μ. και ούτε μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών.

Μπορείς να εργάζεσαι ως ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας είτε είσαι άνεργος είτε είσαι μισθωτός είτε ελεύθερος επαγγελματίας.

Μέσω της TicketSeller, θα προβαίνεις σε πωλήσεις ταξιδιωτικών και άλλων σχετικών υπηρεσιών εκ μέρους της TicketSeller με επαγγελματικό, ηθικό, ειλικρινή και νόμιμο τρόπο.

Βάζοντας το δικό σας ποσοστό  στις τιμές και έχοντας “χτίσει” ένα σταθερό πελατολόγιο, μπορείτε να εξασφαλίσετε μία σταθερή ροή χρημάτων βάσει των δικών σας αναγκών. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι στόχοι πωλήσεών ορίζονται από εσάς τους ίδιους.

Αφου επιλέξεις το πρόγραμμα συνεργασίας μαζί μας, θα σου στείλουμε στο email σου την απόδειξη πληρωμής και το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας και μόλις μας το επιστρέψετε σε 5 εργάσιμες ημέρες θα έχετε ενεργοποιημένους τους κωδικούς σας και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την εκπαίδευση μετά από συννενόηση!

 

Ναι, υπάρχουν προκλήσεις για να γίνετε ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας όπως κάθε άλλο επάγγελμα.

Μία από τις κύριες προκλήσεις είναι η επένδυση χρόνου και χρήματος που πρέπει να κάνετε όταν ξεκινάτε οτιδήποτε.

Υπάρχουν δαπάνες, κόστος συνδρομής και οποιαδήποτε άλλη αναβάθμιση σε εργαλέια marketing και επικοινωνίας που ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη.

Ως Ανεξάρτητος, δεν λαμβάνετε παραδοσιακές παροχές σε εργαζομένους.

Η δομή πληρωμής για ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει επίσης.

Είναι βάσει προμήθειας, και συχνά, αυτές οι προμήθειες πληρώνονται σε εσάς μετά την επιστροφή του πελάτη σας από το ταξίδι του.

Χρειάζεται χρόνος για να χτίσετε την επιχείρησή σας!

Το να γίνεις ανεξάρτητος ταξιδιωτικός πράκτορας είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια, και αν είσαι πρόθυμος να εργασθείς, μπορεί να είναι η καριέρα σου για όλη σου τη ζωή.

Εάν έχεις κάποια άλλη ερώτηση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας